Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No, já bych už šel jen do toho, co mám potvrzené jen já sám a to hlavně proto, že je toho plný internet a člověk už pomalu ani neví, na co se může a nemůže spolehnout... Třeba my jsme byli minulý rok s touto cestovní kanceláří v Řecku a byla to tedy naprostá paráda. Tak to zkuste také, jestli vás něco takového zajímá a láká :)

  • sanskrybastr

    Já si myslím, že cestování na vlastní pěst se stejně nic nevyrovná. S cestovkami nemám moc dobré zkušenosti. Raději si vždy všechno ohledně dovolené zařídím sám. Letos se například chystám jet na vlastní pěst na Mallorcu. Už mám skoro všechno zařízené. Tedy kromě ubytování. Když jsem si ale hledal ubytování Mallorca, tak jsem koukal, že možností je hned celá řada, takže předpokládám že to nebude problém.

    • Souhlasím s vámi. Já si zatím ani nejsem jistý, jestli se letos vůbec někam do zahraničí podívám. Na druhou stranu u nás je také krásně. O tom jsem se sám mohl přesvědčit nedávno, když jsem vybíral nějaký pěkný pobyt pro své rodiče. Rádi by se někam zajeli podívat ještě než začnou prázdniny. Nakonec jsem jim přes https://www.daen.cz/pobyty-pro-seniory vybral pobyt v jednom pěkném hotelu v Krkonoších. :)

      • My jsme na konci září byli na 4 dny Corfu a našli jsme si ubytování v Marathias a báječnější dovolenou jsem dlouho nezažil. Z letiště jsme jeli místním busem a pak asi 2 km pěšky k moři. Ubytování je 50 m od pláže, skoro bez lidí, prostě ráj.  A vyšlo nás to o 50% levněji, než to stejné přes Invii. 


Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit