Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Prosím jedná se jen o důchody pro seniory?mám invalidní důchod,vdovský důchod a sirotčí důchod.
  • Buzeranti roznášejí ty nejhorší nemoci a oni tam nahoře ještě uvažují o registrovaném partnerství a dalších prasárnách. V současné době stoupá u nás počet nakažených virem HIV a buzerantů je plná televize i ostatní média. Tak se pak nesmíme divit, člověk už se málem stydí za to, že je na rozdíl od těch buzen normální? Ale znáte to o těch Božích mlýnech............
  • Začátkem unora jdu do penze.Asi přispěvek nedostanu,Zatím mně ještě neposlali ani vyměr.Už je to měsíc a půl *16*
  • Že se nespletou a neudělají to obráceně. Ty peníze co si odhlasovali pro sebe dát důchodcům a těch 40 korun pro at si nechají pro sebe když si myslí že je to tak hodně .
  • To nám mohli nechat už na trvalo to není jenom jídlo to jsou daně léky,popelnice oprvy a různé výpadky v domácnosti a nvíc ta drahota v obchodech zdražili služby no to by se hodilo nechat k důchodu trvale
  • Chci se ještě vyjádřit ,k vyplacení mimořádné částky 1200Kč. důchodcům. Tím,že tato částka nebude zahrnuta do procentní valorizace a bude vyplacena mimořádně mimo,důchodci nic nezískají pro další valorizaci pro příští roky. Těch 40 Kč. bude zřejmě navýšení základního výměru,který nyní činí 2400 Kč. na 2440 Kč. Tato částka, se však při valorizaci odečítá z celkové částky důchodu,čili valorizuje se jen zbytková částka důchodu,takže výsledek se rovná nule,.takže, toto je sviňárna jako hrom a projeví se to i v dalších valorizacích pro příští roky. Zase bude z čeho krást, takže vláda si bude moci spolu se soudci a poslanci navýšit platy o tisíce. Toto je ta jejich spravedlnost.
  • To bylo keců před volbami ,že nám důchodcům vrátíte to ,o co nás při nespravedlivé valorizaci okradly pravicové vlády a že zvrátíte církevní restituce a že pod vaší vládou bude vše spravedlivější. Tož to jsme se bláhově těšili. Jsme u moci a vy důchodci běžte někam,třeba do řiti,že naše vládo-spravedlivá.Doufám ,že vám to ukážeme při příštích volbách,hovada neomalený.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit