Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dotace se opravdu dají velmi dobře využít k opravě domu. Také jsem je využil co to šlo, ale i tak do toho musí být člověk připravený vložit něco ze svého to je pravda. Snažil jsem se věci kupovat vždy co nejvíc výhodně. Hodně jsem toho taky nakoupil u https://www.1122.cz/ například hydroizolaci a věci na zateplení domu, toho jsem tam objednal mraky za velmi pěknou cenu. 

  • Já bych si raději od státu chtěla nechat postavit ploty na klíč. Tam se podle mého názoru jedná teprve o ten pravý designový doplněk. Koupit nějaké obklady ve stavebnictví umí každý, ale zkuste si to nakombinovat tak, aby to dávalo smysl i rámci ulice.

  • Když jsem rekonstruoval náš dům, tak jsem bohužel tuto možnost neměl. Celou rekonstrukci jsem musel zafinancovat ze svého. Na hodně věcech se mi ale povedlo ušetřit tím, že jsem si je udělal svépomocí. Původně jsem si chtěl například najmout nějakou firmu na teplené izolace střech. Rychle jsem ale zjistil, že by se mi to dost prodražilo, tak jsem si to raději udělal sám společně s jedním známým, který už s tím měl zkušenost. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit