Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Úplně mi nepřijde, že by elektronika nějak výrazně skokově zdražila. Já mám spíš jen problém najít elektro, kde by si člověk opravdu mohl nechat poradit. Máte někdo takovou dobrou zkušenost? Že přijdete a někdo vám opravdu v klidu s výběrem poradí a případně i něco doporučí? 

    • Také jsem s tím docela bojoval, abych tam narazil na někoho, kdo tomu rozumí a opravdu dokáže poradit. Naštěstí se mi takové podařilo najít a tam mi vždy opravdu poradí. 

      • Kam chodíte do elektra prosím? 

        • My už teď chodíme jen do elektra https://www.comfor.cz/ , kde se dá opravdu rozumně nakoupit. Je to tam opravdu hodně fajn, protože mají i zboží skladem a a pěkně ceny. 

  • Jo, tak to je mi snad jasný no, že se to všechno tak nějak teď pokazí... Už jsem si přibral raději i nový notebook, protože se bojím docela dost toho, co všechno ještě příjde a co ne... No, ale uvidíme :) Já mám novou techniku docela dost rád a tak bych nerad, abych si ji kvůli třeba takovéto věci musel přestat kupovat, to bych byl opravdu hodně smutný... No, mějte se krásně a nevěště hlavu :)

  • Také jsem toho názoru, že po recesi, která právě nastupuje, elektronika výrazně podraží. Proto jsem si taky přes https://www.produkty-info.cz/kategorie/elektro-spotrebice_282-7428/ okamžitě našel nový notebook, je mi totiž jasné, že za pá měsíců by klidně mohl být o pár tisíc korun dražší.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit