Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jo, tak toto je pravda, v dnešní době je určitě dobré věnovat výběru hraček pozornost. Protože i přes všechny možné kontroly atd se dají pořád v obchodech najít hračky, které mohou být nebezpečné. My letos našim dětem pod stromeček také pár hraček koupili. Jednalo se ale hlavně o různé vzdělávací hračky. Ty podle mě mají smysl. 

  • Máte zkušenost s výběrem hraček na dálkové ovládání? Syn si napsal dopis pro ježíška, kde si přeje terénní auto na dálkové ovládání. Chtěla bych mu udělat radost a koupit mu opravdu dobré a odolné auto na dálkové ovládání. Dokážete mi prosím poradit, co vybrat? 

    • Chcete pro něj auto na ven nebo dovnitř? My bydlíme v bytě, takže uvnitř moc prostoru na ježdění není, proto jsem mu s manželem vybrala pořádné terénní auto, se kterým může řádit venku. 

      • Asi také určitě ven, jinak bych měla doma vše rozbité. Kolik stálo pořádné auto, které může jezdit i venku? 

  • Potřeboval bych doporučení na dobré hračky pro naše děti pod stromek. Oba chlapci 7 a 9 let. 

    • Já jsem objednávala pro stejně starého chlapce 9 let, obrovského draka, protože si letos stěžoval, že nemá velkého draka doma jako jeho kamarádi. Pak chtěl ještě nějaké věci na kouzlení a nakonec ještě velké vojenské auto. Vše jsem objednala z jednoho obchodu a nemusela jsem platit ani poštovné. 

      • Ten drak to není vůbec špatný nápad. Ze kterého obchodu bez poštovného jste to brala? To jste měla bez poštovného protože to byl nákup za víc peněz? 

  • sanskrybastr

    Velmi užitečný článek, díky mockrát. Já osobně jsem toho názoru, že ty nejlepší hračky jsou ty nejjednodušší. A stejného názoru je podle všeho i náš syn. Ten má totiž ze všeho nejraději hračky ze dřeva. Jsem za to velmi rád, protože právě u dřevěných hraček je asi nejmenší riziko, že v nich budou nějaké škodlivé materiály nebo, že by si s nimi dítě mohlo nějakým způsobem ublížit.

    • Jojo hračky ze dřeva jsou v poslední době čím dál víc populární. My například našemu prckovi nedávno kupovali takové to chodítko a taky jsme nakonec zvolili dřevěné. Jestli se nepletu, tak jsme ho vybírali tady https://www.detskechoditko.cz/

    • Musím souhlasit. Hračky ze dřeva pořád mají své kouzlo. Jestli pro vás můžu mít jeden tip, tak kdyby váš syn už neměl hračky kam dávat, tak tady http://emako.cz/kontejnery-a-boxy-na-hracky/ mají pěkné a praktické boxy na hračky. :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit