Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Když jsem se rozhodovala o tom, jestli si vzít hypotéku, tak jsem ještě nebyla vdaná a vzala jsem si ji sama na sebe. Když jsem ji zařizovala, tak jsem narazila na porovnávač https://www.klik.cz/hypoteky/ s perfektní kalkulačkou. Hodně mi to pomohlo při rozhodování. 

  • ivanka386

    Jak to tak čtu, tak musím říct, že jsem velmi ráda, že když jsem se rozváděla se svým bývalým, tak jsme žádné dluhy neměli, takže jsme nic takového řešit nemuseli. Znovu bych si ale rozvodem procházet nechtěla. Ten náš se táhl strašně dlouho a zrovna příjemné to teda nebylo. Jen tak mimochodem, když už jsme u tohoto tématu, tak před pár dny se mi podařilo narazit na docela zajímavou sérii článků, které se právě rozvodu týkají - https://jsme.cz/rozvod Pokud si zrovna rozvodem procházíte, tak byste to možná mohli ocenit. :-)

  • No jako takhle vy to prodat nemůžete, pokud je na domě zástava, tak určitě nemůžete. Když jsem se ale rozváděl, a měl jsem tehdy ještě s manželkou hypotéku na domě v Praze, tak jsem se dokázal domluvit s realitní kanceláří, která tu zástavu vyplatila. A potom dům prodala, to co vlastně zůstalo ( to co bylo jakoby od nás už zaplaceno) se potom dělilo na půl.

    • Jsme v docela podobné situaci s bytem v Praze, zajímalo by mne která realitní kancelář to takhle řešila? 

      • Realitní kancelář Edox reality z Prahy dokáže vyřešit prodej nemovitosti, na které leží zástava. Doporučuji se podívat na jejich internetové stránky, kde to najdete popsané. Ideální je zavolat jim na infolinku, kde se můžete bavit přímo o konkrétním problému.

  • Dal by se nějakým způsobem prodat dům s hypotékou, a potom to z těch peněz zaplatit? nemáte někdo zkušenost? Máme s manželkou dům v Praze, a nevíme jak tohle vyřešit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit