Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • V noční můru? Proč? Já jsem se rozhodla s manželem, že do hypotéky půjdeme a necháme si postavit vlastní dům, ze kterého nás už nebude moci nikdo vyhodit, tak jako je to v případě nájmů. Vyřídit hypotéku nebyl žádný problém. Horší to bylo, když se mělo rozhodovat jaký dům a z čeho ho budeme stavět. To nám zabralo cca půl roku se vůbec rozhodnout do čeho půjdeme. Nakonec pak manžel našel stavební firmu https://keramickedomy.com/ , která se specializuje na keramické domy. Je to perfektně tepelně izolační materiál, který dokáže velmi dobře držet teplo uvnitř domu a navíc je dům postavený z časově stálého materiálu a pevného betonu. 

  • Podívejte se na porovnání hypotéky na https://www.klik.cz/Mě to hodně pomohlo při výběru, člověk si tak alespoň udělá nějakou představu. 

  • Já bych právě potřeboval také získat nějak představu alespoň, abych věděl podle čeho se rozhodovat. Kde jste se na to díval? 

  • Zkoušel jste se dívat na nějaký online porovnávač? Mě to třeba při rozhodování se hodně pomohlo, že člověk alespoň získá představu. 

  • Kde v dnešní době dobře a hlavně tedy i výhodně sjednat hypotéku? 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit