Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kdo už jste prosím řešil hypotéku, tak jste asi už i řešil životní pojištění že? Můžete mi poradit u koho životní pojištění vyřídit výhodně? 

    • Už jste zkoušel se podívat na online porovnávač pojištění? Tam se totiž pojištění dá sehnat za opravdu dobré peníze. Během pár kliknutí si zjistíte vlastně nabídky všech pojišťoven, 

      • Na online porovnávač pojištění? Se kterým porovnávačem pojištění máte tedy prosím zkušenost? 

        • Já co mám zkušenost, tak určitě doporučím se podívat na online srovnávač https://www.klik.cz/ Tam najdete pojištění za dobrou cenu a hlavně si všechny nabídky rychle zjistíte díky tomu, že po tom co si na úvodní stránce vyberte pojištění, které chcete porovnat, tak tam vyplníte jen pár základních údajů. Není to složité, a kdyby náhodou, tak nabízí i možnost pomoci při porovnání i sjednání pojištění po telefonu. 

  • Podle mě ani spousta lidí nikoho nemá na to, kdo by jim pomohl se podívat na staré smlouvy, nebo konkretně s refinancováním, já si nedokážu představit, že bych si někde na netu něco vypočítávala a vyhledávala když tomu sama nerozumím. Ještě když se jedná o něco jako je hypotéka což je závazek na celý život. My sami s manželem jsme se dlouhou dobu odhodlávali bud někoho vyhledat nebo si to sami oběhat. Skončili jsme u partners, které jsme sami kontaktovali. Teď to vidím jako velkou úlevu, jelikož jsme si po vypracování plánu do budoucna museli dost věcí odpustit abychom tu hypotéku vůbec zvládli a nemluvím o tom, že asi jako samozřejmost by se měla brát větší rezerva. Nikdy neví člověk co se stane.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit