Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Abych pravdu řekl, tak v poslední době se také o investování tak trochu zajímám. Rád bych nějakým rozumným způsobem uložil své úspory, ale zatím moc nemám jasno v tom, jak. Samozřejmě mě napadlo zlato, ale říkal jsem si, že špatná volba by nemuselo být například umění. No, ještě si to ale raději pořádně promyslím.

  • ivannavratil386

    Díky mockrát za skvěle napsaný článek. :-) Já osobně jsem toho názoru, že pokud například podnikáte, tak jednou z nejlepších investic je ta do propagace vaší vlastní firmy. A je úplně jedno, jestli investujete třeba do reklamy na facebooku, nebo do projekce loga firmy. Já třeba udělal obojí a vyplatilo se mi to. :-)

  • Lépe se to již vysvětlit ani nedá.Ve státní sféře jde o častý trik,kdy se z přebytku peněz naplánují investice,které z důvodů podzákonných opatřeních nejdou realizovat.Ty podzákonná opatření jsou různé neziskovky,které "spolupracují"se soudy.A Soudy?Ty mají čas,oni nemusí čas spojovat s penězi.A tak investice se jaksi přesunou do role zbytečných,naplánovaných peněz,které se ušetří.Jak by se nazvalo toto?Je to asi rezerva pro vyšší zdroje.A pořád dokola.......
  • https://www.novinky.cz/krimi/418092-smetka-z-h-systemu-jde-po-12-letech-domu.html

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit