Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dlouho jsem hledal model luxusu v konkrétní barvě a podařilo se mi ho nakonec bazarové koupit. Chtěl bych se zeptat, jak chránit co nejlíp lak auta? Používáte někdo kvalitní vosk na auto? 

    • Na tohle má každý jiný názor, ale pokud jde o mě, tak já mám nejraději keramický ochranný povrch na auto. Sehnal jsem si přípravek https://www.halbich.cz/korrek-pro-hydrox/ , díky kterému si ihned po řádném umytí auta bez problémů svépomocí nanesete ochranný keramický nátěr, který bude chránit lak a odpuzovat vodu i nečistoty. 

  • Podle mého názoru cenné rady. My taky máme auto z bazaru, sice starší, ale je v super stavu a hlavně jezdí. Jen je teda mnohem větší než to, co jsme měli původně, takže mám občas trochu problémy s parkováním. Nakonec jsme to ale vyřešili tak, že manžel do auta tady odtud dokoupil parkovacího asistenta, který mi při parkování hodně pomáhá. 

  • Pokud máte doma nějaký starší truck a zajímáte se o výkup nákladních vozidel, pak pro vás mám dobrou zprávu. Dnes se totiž v Praze nachází plno podniků, které vám pomohou s prodejem vozidla ze dne na den, dokonce z hodiny na hodinu. Stačí si zavolat do dané firmy a oni se s vámi domluví na vámi vhodný čas a vše proběhne v klidu.

  • Situace nás donutila začít vybírat auto. Teď už mám jedno vybrané a já jsem začal řešit, kde ho pojistím až ho koupím. U které pojišťovny se dá sehnat výhodně povinné i havarijní pojištění?

    • Není to dlouho co jsem řešil na auto povinné i havarijní pojištění. Podařilo se mi ho vyřídit výhodně díky online srovnávači pojištění. Najdete tam během pár kliknutí kompletní nabídku z hlediska ceny i podmínek. 

      • Kde přesně bych to měl teda hledat? To porovnání? a potom případně co? Rovnou na pojišťovnu to s tím vyřídit? 

        • Já jsem hledal nabídku pojištění na stránkách srovnávače pojištění https://www.klik.cz/ Není na to nic složitého a pojištění si pak můžete případně vyřídit rovnou online přes ten srovnávač. 

  • Vy si v dnešních době ještě někdo kupujete automobil do osobního vlastnictví, když přihlédnete ke skutečnosti, že půjčovna dodávek vám půjčí kvalitní a nové vozy za naprosté minimum peněz? Já opravdu nevím co se vám to honí hlavou když takto začínáte uvažovat.

  • Dejte si tu práci a nastudujte si, jak se píše kupní smlouva na automobil, protože jinak budete litovat, že jste si koupili automobil za několik stovek tisíc korun, které jste určitě šetřili nespočet let, a bývalý majitel vám ujede před očima. Je to příběh, který se jede jako přes kopírák na Slovensku a do Čech ta banda určitě brzy také dorazí.

  • Podle mě je nejlepší si ke koupi ojetého vozu přizvat i nějakého známého co je automechanik nebo se alespoň v automobilech vyzná, protože to není jen tak. Skrytá vada u ojetého automobilu se těžko pozná, obzvlášť když je člověk laik a dané věci tolik nerozumí.

  • MalejDan

    Tak jestli potřebujete něco převážet, tak je asi lepší auto půjčit. Půjčovna dodávek vám půjčí pravidelně servisované vozy s dálniční známkou. Když se něco přihodí, tak vám dodají náhradní auto a nemusíte se moc starat.

  • Byla jsem nesmírně ráda když jsem zjistila že mně můj manžel kromě nového auta koupil ještě elektrokolo. Bavili jsme se totiž o tom že bychom moc rádi začali projíždět Prahu křížem krážem, ale tím, jak jsem teď těhotná, tak nebudu schopna ujet tak velké vzdálenosti..

  • No ani mi o tom nemluvte. Já když vidím za kolik se v dnešní době prodávají disky na auto tak si nedovedu představit že na toto většina domácností má ve skutečnosti peníze. Jako jo je to potřeba aby byl přítel spokojenej, ale ty prachy za ten nesmysl?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit