Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tarpedivan

    Já si myslím, že velmi užitečné rady. Díky mockrát. Hlavně co se týče toho pojištění. To je v dnešní době prostě nezbytnost. Za pár týdnů se chystám vydat na dovolenou do Itálie, tak už bych si měl také pomalu začít vybírat nějaké to cestovní pojištění. 

    • Právě Itálie nás letos taky docela láká. Nedávno jsem si zkoušela hledat "dovolená Itálie" a koukala jsem, že ty zájezdy tam jsou teď docela levné. My bychom ale asi spíš jeli na vlastní pěst. To je lepší. Koukala jsem se například po nějakém ubytování a všimla jsem si, že na https://cz.italicarentals.com/ je toho habaděj. Ty ceny navíc taky nejsou vůbec špatné.

    • joskadevatej

      Tyjo, ta Itálie by se mi také moc líbila. Už jsem tam jednou na dovolené byl před pár lety a hrozně se mi tam líbilo. Docela rád bych se tam podíval znovu. Tento rok to ale určitě nevýjde, protože na letošní dovolenou už máme naplánované Chorvatsko.

      • Nevíte náhodou jak je to v Chorvatsku s ježděním na moři v nafukovacím člunu? Letos se tam chystáme a rád bych s sebou vzal i svůj nafukovací člun, který jsem si před časem koupil ze http://sportcarp.cz/ Trochu se ale bojím, abych se kvůli tomu nedostal do nějakých problémů.

  • macinan

    No, já si myslím, že pokud se letos chce člověk vyhnout průšvihům, tak je asi nejlepší zůstat v ČR. My to tak asi uděláme. U nás je přecejen taky spousta míst, kde se dá strávit pěkná dovolená. Rádi bychom třeba jeli někam pod stan. Jen ten stan nám teda zatím chybí. Koukala jsem ale, že přesně takový, jaký bychom chtěli mají třeba tady https://armik.cz/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit