Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zkusíte mi prosím dát někdo radu ohledně správného pojištění nemovitosti? Kde ho sehnat za rozumnou cenu? Víte někdo? 

    • Víte co bych mohl poradit? Ať už si budete sjednávat nebo hledat jakékoliv pojištění, tak doporučím se podívat vždy na online porovnávač pojištění https://www.klik.cz/ Tam si můžete během chvilky zjistit nabídky od všech pojišťoven. Pokud se vám pak bude některá zdát jako dobrá, tak si taky pojištění můžete i rovnou online sjednat. 

  • Se kterou realitkou se vyplatí prodávat v Brně?    Potřebujeme co nejrychleji prodat byt                                                                                                                            

    • Ono najít dobrou realitku je opravdu super, protože mě se třeba podařilo najít realitní kancelář v Brně, která zařídila i kompletní vyklizení bytu a dokonce dokázala prodat byt za lepší cenu, než jsem vlastně vůbec očekávala. 

      • Kterou realitní kancelář? Se kterou máte teda dobrou zkušenost? 

        • Já můžu určitě doporučit realitní kancelář z Brna https://www.vysnenydum.cz/ Prodej úplně bez problémů. Dokáží poradit a pomoct s každým problémem. 

  • Více méně to mají realitní kanceláře nastavené stejně. Ale důležité je vědět, za kolik chcete prodat. Co si pak tam realitka dá a za kolik to dokáže prodat je už její věc. Ale mě se třeba podařilo při řešení prodeje v Praze najít rozumnou realitní kancelář https://realityprahacz.cz/ Klidně bych je doporučil. 

  • Já jsem prodej zvládla sama a nemusela se tak zbytečně zvedat cena o provizi rk. Jediné co jsem však sama nezvládal, tak to bylo vyklizení bytu. Byt jsem podědila po babičce v cent Zlína a opravdu jsem neměla na to tam kramovat a vyhazovat její věci. Proto jsem si na to sehnala firmu https://vyklizenizlincz.cz/

  • To my jsme prodávali náš starý byt přes https://www.maxima.cz/nabidnout-nemovitost-prodej-srovnani/ a ti nám žádnou provizi za prodej neúčtuvali. Navíc byt dokázali prodat za opravdu slušnou cenu, takže naprostá spokojenost.

    • Provizi sice neúčtovali vám, ale vzali si ji - pěkně tučnou - ze strany kupujícího. Takže k vám nedoputovala určitá suma, kterou ani neznáte. Mně přijde způsob účtování provize Maximy postavený na hlavu. Tvrdí, že pracují pro prodávajícího ale nechávají se platit kupujícím. A znáte to, koho chleba jíš, toho píseň zpívej...  

  • Mám zkušenost s realitní kanceláří z Prahy Edox reality, kde jsem dostal možnost odkupu bytu do 24 hodin, když jsem souhlasil, tak si pak makléř zjišťoval vlastnictví, a stav bytu. Po kontrole jsem se dohodnul na příslušné ceně a bylo vyřešeno.

  • tarpedivan

    No, když jsem prodával svůj starý byt, tak jsem se rozhodl jít spíše cestou bez realitky... Právě kvůli tomu, abych jim nemusel platit provizi. Je pravda, že vše ohledně prodeje jsem si musel zařizovat na vlastní pěst, ale to naštěstí zas tak složité nebylo. Co hodně pomohlo bylo asi kvalitní nafocení interiéru. Myslím, že právě díky tomu se mi byt podařilo prodat velmi rychle.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit