Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • felix.julec
    O neumětelství svědčí i to,že v době kdy Euro ztrácí na hodnotě, je dále nakupuje z důvodu oslabování a tím znehodnocování Kč.
  • na prezentovaný web a zjistil jsem že ČNB neví nebo nepíše nic o konsorciu soukromých bank známých jako FED, půjčujících na dluh Spojeným Státům Americkým, o tom jak FED skrze úrok neboli lichvu terorizuje ekonomiku USA a skrze toto vydírání manipuluje s politiky a armádou USA kteří následně ohrožují a vyhrožují zbytku světa. ČNB neví nic o devalvací rezervní světové měny zvané Dollar, o výši zadlužení USA a návazně celého světa. Neví nic o tom, že Dollar a jiné měny jsou nekryté zlatem či jakoukoli jinou komoditou. ČNB pod cenou v uplynulých letech rozprodala zlaté rezervy a ve spolupráci s politiky zavinila zadlužení tohoto státu dvěma biliony korun. ČNB neví nic o iniciativě BRICKS snažící se tuto katastrofální situaci řešit.


    S hrůzou jsem zjistil že ČNB JE FINANČNĚ NEGRAMOTNÁ!!!!!


    A tito amatéři chtějí radit druhým ve sféře financí. Už se nedivím že tento stát je ve sr..čkách když finanční sféře nerozumí nejen většina lidí ale dokonce ani ti kteří by z titulu své práce těmto věcem rozumět měli.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit