Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • My se letos kácení na zahradě bohužel asi také nevyhneme. Máme totiž v plánu ji kompletně předělat, aby se na ní dal lépe trávit čas. Rádi bychom si tam udělali nějaké pěkné posezení a dost jsme začali uvažovat například i nad tím, že bychom si na zahradu koupili plastový bazén. Celé bychom to rádi stihli do léta, tak snad to vyjde. 

  • Koukám, že tady se moc o trávníky asi nestaráte, že? Vycházím z těch vašich komentářů v článku. Jeden horší jak druhej. Fakt otřes. Říká vám vůbec něco https://www.agrotex.cz/katalog/cz/zbozi-2/obrubniky ochrana proti prorůstání trávníků nebo máte svinčík na zahradě? Navštívit vás tak na dovolené, tak si myslím, že si kořalu spolu nedáme. Bych utekla a nebavila se s vámi. Vy jedni bordeláři.

  • Je to fascinující, co vám budu povídat. Čas od času se jdu se svým kamarádem projít a probíráme, jaké nové zahradní nářadí https://www.livli.sk/kategorie/zahradne-naradie-470/ je zrovna na trhu. To byste koukali co všechno se dá v dnešní době pořídit. Škoda jen, že nám do toho hodil vidle ten covid. Už jsme měli super business plán.

  • joskadevatej

    Díky za informace. My máme na zahradě už několik desítek let starý smrk a ten teda zatím rozhodně nemám v plánu kácet. Myslím si, že bez něj by naše zahrada nebyla tak hezká, jak je teď. To mi úplně připomnělo, že už bych ji měl pomalu začít připravovat na zimu. Ještě štěstí, že letos k tomu budu mít užitečného pomocníka - nářadí na zahradu z https://www.elimstore.eu/cz

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit