Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No, tak to já tedy upřímně nevím, ale já když jsem pořizoval k nám domů kola z těchto stránek zde, tak jsme si museli raději připojišťovat kola ještě jinde, protože přeci jen, člověk nikdy neví a je lepší mít dvojitou jistotu, než žádnou, nebo ne ?:-) Mějte se hezky a jezděte hlavně opatrně :-)

  • Myslím si, že takové rady se mi budou brzy hodit. Sám mám totiž v plánu si letos koupit nějaké nové horské kolo a vzhledem k tomu, že do něj chci investovat docela dost peněz, tak si ho určitě nechám pojistit. Zvlášť po své zkušenosti z minulého roku, kdy mi mé staré (nepojištěné) kolo ukradli a já už ho nikdy neviděl.

    • macinan

      Jestli pro vás můžu mít jeden tip, tak pokud ještě pořád nějaké kolo sháníte, tak zkuste mrknout sem: https://www.cyklosvec.cz/slevy-katskup624.php Mají tam teď docela zajímavé slevy nejen na horská kola. Sama jsem si odtud jedno před týdnem objednala a musím říct, že jsem z něj nadšená. Za ty peníze je naprosto super. 

  • ivanka386

    Zajímavé. Toto jsem vůbec netušila Já třeba přes léto na kole jezdím poměrně často. Ale teď přes zimu kolo raději měním za procházky v přírodě. Je ale pravda, že na ty je potřeba mít taky pořádné vybavení. Hlavně teda boty. Já například do přírody nosím takové armádní, které se mi povedlo sehnat z https://armik.cz/

  • Víc by se mi líbil titulek "Za pojistku platíte příliš mnoho, jen to možná nevíte". Já si to nedávno všechno hodil na http://www.klikpojisteni.cz/pojisteni-domacnosti/ a poměrně dost teď ušetřím :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit