Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ivannavratil386

    Super článek. Úplně mi to připomnělo to, když jsem začínal podnikat já. Ze začátku jsem podnikal pouze jako živnostník, ale postupem času jsem si řekl, že v mém případě bude lepší, když si založím vlastní s.r.o. Tu už teď mám několik let a zatím se mi daří dobře. Teď nedávno jsem si dokonce nechal udělat i nové, mnohem hezčí logo firmy. Nebyla to ale úplně malá investice, protože teď musím logo měnit na všech firemních dokumentech, na autech, razítkách atd. Právě co se týče těch razítek, tak jsem si řekl, že asi nejlepší bude nakoupit taková ta elektronická, jako mají třeba tady. Nemáte s tím náhodou někdo zkušenost? Příjde mi to jako super nápad.

  • sanskrybastr

    Super článek. Já s podnikáním taktéž začínal v době, kdy krize začala ustupovat a myslím si, že jsem dobře udělal. Mému podnikání se teď daří více, než kdy dříve. I tak ale uvažuji nad tím, že bych něco investoval do jeho propagace. V tomto ohledu se mi velmi zamlouvají například takové ty projektory na projekce loga firmy, které dělá třeba https://www.visap.cz/

    • Já si myslím, že lepší řešení by bylo investovat do nějaké internetové propagace. Máte třeba nějaké internetové stránky? Pokud ano, tak z vlastní zkušenosti můžu říct, že by u nich bylo dobré invetovat do nějaké SEO optimalizace. Sám jsem to nedávno nechal udělat u svých stránek (o vše se mi postarali https://kvalitneseo.cz/seo/) a můžu říct, že ten rozdíl je opravdu znatelný.

    • joskadevatej

      To podle mého názoru není špatný nápad. Osobně si ale myslím, že docela dobrá a podstatně levnější propagace mohou být i nějaké pěkně udělané vizitky. Ty nejsou drahé a k jejich tvorbě dnes už ani nejsou potřeba znalosti grafických programů. Já si například ty své udělal pomocí šablony, kterou mají na Printuj.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit