Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To je samozřejmě lež jako věž. Velký řetězec lékáren (nebudeme toho doktora jmenovat) má lepší vyjednávací pozici při nákupu než nemocniční lékárna, která se pohybuje ve výrazně nižších obratech. Přesto v nemocniční lékárně je doplatek nižší např. na 3 lécích pro měsíční dávkování o více než 500,- korun. Je to jen nenažranost soukromého řetězce lékáren. Myslím, že by měla být na léky uvalena regulovaná cena jako je například na cigarety.
  • Jsem pro, aby ceny léků byly ve všech lékárnách stejné a rovněž bych rád viděl všechny ceny všude stejné. Rozhodně to bylo za komunistů takto lepší.Důchodci, kteří nemají ani na nájem by tak nemuseli studovat letáky, kde by mohli ušetřit.
  • Já znám jednu hlupaňu,která je nepřizpůsobivá a utekla k mamince do šluknovského výběžku i s dětmi a včera jsem se o tom mohl přesvědčit,že je to pravda co se tady píše.Jsem přesvědčen,že dříve bylo lépe.Klausova nevyditelná ruka trhu je výplod žvanilů z prognosťáku.Okamžitě zavést stejné ceny v lékárnách v celé ČR ! Jinak můžete si psát jak chcete jak se máme výborně ,já na to neskáču.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit