Lidé by se měli víc podílet na financování vlastního zdraví
-
Nemusíte právě pak nikam chodit. Celé to vyřídíte online. Když si porovnáte pojištění na online srovnávači https://www.klik.cz/ , tak si pak můžete pojištění sjednat online. Místo podpisu vlastně slouží to, že pojištění zaplatíte přes bankovní účet a tím se pojištění potvrdí.
-
No od počítače, ale smlouvu pak musím stejně vyřídit na pojišťovně nebo se pletu?
-
Já se chci zeptat, když je tu řeš zdraví. Tak neřešil jste někdo náhodou prosím životní pojištění? Kde se zajít zeptat? Máte někdo zkušenost?
-
My se v rodině na našem zdraví snažíme podílet co nejlépe. Od té doby co jedna kamarádka začala pracovat pro eshop guaranaplus tak dostáváme nějaké testovací kousky a musím říct že teda jíst doplňky stravy bylo asi to co mně dlouhodobě v životě opravdu chybělo
-
Řešila jsem životní pojištění a jestli ho chcete vyřešit a sjednat nějak výhodně, tak já můžu doporučit se podívat na online srovnávač pojištění. Je to jednoduché a zvládnete to celé z domu od počítače.
-
Podle mého názoru je nejlepší se o své zdraví starat už od mládí a dodržovat hlavně správnou životosprávu. Jen by to chtělo nějakou diagnostiku, aby člověk věděl co jho tělu chybí nebo co přesně potřebuje doplňovat. To by bylo asi nejvíc fajn...
-
-
Tak to ale v dnešní době už přeci není žádný problém ne? Slyšela jste někdy o DNA testování svého organizmu? Zkuste se podívat https://chromozoom.cz/dna-testy/ Můžete se nechat otestovat komplet nebo si vybrat jen z toho co vás o vašem těle opravdu zajímá. Já jsem si právě vybrala komplexní balíček testů, a díky tomu vím jak na tom jsem a co pro své tělo mohu dělat nejlepšího. Co mu chybí a co má rádo.
-
-
Měla jsem za to, že když je kolo ve slevě, je to ta nejlepší koupě. Ale když jsem se podívala na velikost rámu, uvědomila jsem si, že by mi to vůbec nesedělo! Nakonec jsem raději investovala do správné velikosti a teď jsem naprosto spokojená. Je to sice dražší, ale když víte, že vám to sedí, tak se ta investice vyplatí.
-
Přijde mi neskutečně že si žijeme v takové době že dnes skutečně můžeme po práci třeba nasednout na horský kolo a jet se projet klidně do sousedního města odkud nás pak někdo dopraví vlakem zpět a to se všechno děje za běžného fungování. Ta společnost se neskutečně moc posunula!