Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ivanka386

    Taky si čas od času něco koupím u vietnamců, ale že bych u nich nakupovala nějak pravidelně se rozhodně říct nedá. Většinou si u nich kupuji hlavně trička, pokud jsou z dobrého materiálu. Na druhou stranu ale zase existují i věci, které bych si u nich nikdy nekoupila, třeba boty nebo kalhoty.

  • joskadevatej

    Tak to já už v dnešní době oblečení objednávám hlavně přes internet. Vlastně si ani nepamatuji, kdy jsem si naposledy něco koupil v kamenném obchodě. Na internetu je mnohem větší výběr a hlavně lepší ceny. U spousty českých eshopů navíc lze uplatnit slevové kupóny z https://slevovykupon.net/ díky čemuž takový nákup výjde ještě levněji.

  • Díky za velmi zajímavě napsaný článek. Já osobně na vietnamských tržnicích nakupuji celkem ráda. Už mám i vytipované takové, kde mají celkem kvalitní věci. Lidé si většinou myslí, že vietnamské tržnice automaticky znamenají padělky známých značek, ale to už dnes dávno neplatí. Pokud ale chci kvalitní značkové oblečení, tak preferuji spíše sekáče. Třeba tenhle je super: https://www.onlinesekac.cz/ :)
  • U Vietnamců jsem nenakupovala ani nepamatuji. Přijde mi, že minimálně tady u nás už ty jejich stánky nejsou ani tak rozšířené. Co se oblečení týče, tak se v poslední době snažím spíše nakupovat udržitelné věci. Teď před pár týdny mě například hodně zaujala česká bio móda od Happynature. Znáte tu značku? 

  • No, já si třeba čas od času u vietnamců také něco koupím. Teď pár měsíců zpět se mi například na jedné tržnici docela zalíbila jedna kabelka michael kors. Samozřejmě, že nebyla pravá, ale i tak jsem si ji ze zvědavosti koupila. Těch pár stovek mě přece nezabije. Velmi rychle jsem si ji oblíbila. Dokonce natolik, že jsem se rozhodla, že si koupím originál.

  • macinan

    S těmi tržnicemi je to takové ošemetné. Je sice pravda, že se mi tam už několikrát povedlo sehnat dobré věci, ale většinou je to oblečení, které tam prodávají spíš nekvalitní. Tedy taková je alespoň moje zkušenost. Já si navíc teď poslední dobou docela potrpím na značkové oblečení, protože u toho má člověk většinou záruku kvality. Velmi ráda takové oblečení například nakupuji přes tuto stránku: https://www.modio.cz/ protože tam mají hezky nashromážděné oblečení z různých českých eshopů na jednom místě, což je podle mě super nápad. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit