Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To je  opravdu strašné jak moc nás ten stát chce neustále nějaké peníze. My teď dali několik tisíc korun za nové neviditelné obrubníky a máme zase sahat do kapsy abychom zaplatili další věci? To snad nikdo nemůže ani myslet vážně, kde na to máme sakra stále brát peníze?...

  • My si chceme jako chatu pořídit nějaký mobilní domek. Řešil jste to takhle někdo taky? Je to dobré řešení situace nebo ne? 

    • Já jsem o tom dost uvažovala, a dokonce jsem jich měla i dost s manželem vybraných a na několik z nich jsem se taky byla dívat osobně. Pak jsem ale narazila na firmu, která se zabývá prodejem luxusních chat na kolech a bylo to vyřešené. Máme teď opravdu luxusní chatičku, ve které se dá přespávat a trávit nádherné víkendy. A navíc, když ji zrovna nevyužíváme, tak se dá pronajímat a nějaké ty peníze za počáteční investici se nám vrací. 

      • A která firma se zabývá prodejem luxusních chat? To mi prosím dokážete poradit kam se podívat? 

        • Mrkněte na jejich stránky https://www.bayaya.cz/ Dělají vlastně posedy i chaty na klíč, moc pěkné z kvalitních materiálů. Trávení času venku takhle mě vždy dokáže perfektně dobít energií. Cítím se velmi dobře, v chatce, která je z přírodních materiálů. 

  • Člověk si v dnešní době připlatí za všechno. My teď vybíráme na zahradu gril a váháme, jestli vzít nějaký obyčejný a laciný, nebo si připlatit za nějaký pořádný z https://www.avenberg.cz/k93-grilovani . Co myslíte? Chtěla bych grilovat tak 2x do měsíce, ale třeba bychom si našli víc času, těžko říct. Ještě jsme žádný gril neměli, tak nevím, jak hodně by nás to bavilo.

  • Co já tak pozoruji mezi svými přáteli, tak řadě lidí se nechce opouštět své jistoty, které mají spojené se zahradou. Hodně lidí utíká z bytů na zahradu, kde má zahradní grily a chce trávit alespoň nějaký čas v přírodě. Bydlet v těch městech je totiž za trest podle mě i mých známých.

  • Já už státu na daních za to, že mám zahradu a půdu nedám ani korunu. Co si o sobě vůbec myslí. Že my budeme pečovat o půdu, oni přijdou jednou za rok s dopisem a řeknou, ať jim přispějeme do státní kasy, kterou stejně vycucají za chvíli? To určitě. Copak oni vůbec neví, co třeba taková ochrana proti plevelu stojí. Hrozní lumpi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit