Muži na svých partnerkách šetří, ženy si dražší šperky pořizují samy
-
Nemyslím si že by lidé na svých partnerkách tolik šetřili. To se spíše muži chtějí postarat o rodinu. Třeba ten můj teď zaplatil kompletně celé zasklení pergol, které určitě nestálo jen tak pár tisíc korun. Je to táta od rodiny a je na to patřičně a náležitě hrdý. Bobík můj.
-
No tak to teda zase na druhou stranu ten můj chce dát rodině jen to nejlepší. Proto si odložil nákup auta a pustil se raději s valstními finančními prostředky do zasklení pergoly. Mně to dělá velkou radost protože to u nás vypadá opravdu moc krásně.
-
Já dostávám pravidelně od přítele kytice od přítele a jsou vždy nádherné a vždy je to velmi romantické překvapení.
-
U nás v domácnosti se zase dbá na to, aby se nám veškeré dárečky líbily jako v páru jako celek. Třeba nedávno jsme pro jedny naše známé, kteří jsou velmi zámožní stejně jako my , vybírali designové krby a to bylo teprve něco. Každý měl svůj názor, ale nakonec jsme se shodli!
-
Jo kdybych si kupovala jen dražší šperky sama. Všechno. Možná to je tím, že vydělávám více, než manžel, ale stejně si připadám úplně dobře, platit i za vše ostatní. Například: Před nedávnem u nás byl jeden elektrikář Praha 8 a když byl s opravami hotov, manžel se na mě díval jako že já jsem teď ta, která mu dá za práci dát peníze. To už mi přišlo jako opravdový vrchol a taky jsme se kvůli tomu pořádně pohádali.
-
Své ženě objednávám květiny - většinou růže a určitě na nich nešetřím. Vše ostatní si kupuje sama.
-
No, já nevím jak vy, ale já třeba osobně sháním veškeré šperky jen z těch nejkvalitnějších stránek, tedy alespoň mnou vyhodnocených a vždycky si přijdu na to své... Věřím ale, že je to občas docela dost složité, takovou stránku odhalit :) Mým favoritem jsou šperky z chirurgické oceli.