Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To jsou asi peníze, které nechci nikdy řešit na kolik to vyjde. Dítě musí dostat kvalitní vzdělání a k tomu prostě potřebuje i kvalitní vybavení. S tím se nedá nic moc dělat. Zrovna jsem začala vybírat pro naše dítě školní aktovku do první třídy. Zvládnete mi někdo poradit po čem se podívat?

    • Můžu doporučit se hlavně podívat po školní aktovce, která má ergonomicky tvarovaná záda. Hodně se zaměřte i na celkovou váhu školní aktovky v prázdném stavu. To je taky velmi důležité při výběru, aby aktovka sama o sobě nebyla moc těžká.

      • A vy jste pro dítě kupovala aktovku kde prosím?

        • Od české značky https://baagl.cz/, podařilo se mi od nich koupit školní aktovku, která váží v prázdném stavu jen nějakých 650 gramů a to je hodně v pohodě. Navíc má i hrudní a bederní pás. Ono tam jde vlastně o to, aby se aktovka nastavila přesně na záda dítěte a zátěž učebnic se perfektně roznesla po celých zádech.

  • ivanka386

    Musím souhlasit. Příprava dítěte do školy v dnešní době určitě není levná záležitost. Sama s tím mám své zkušenosti. Nejhorší ale podle mého názoru je, že drahé jsou i různé drobnosti, které dítě do školy potřebuje. Já pro svého prcka například nedávno sháněla nějaký box na svačiny a koukala jsem, že taky nejsou úplně levné. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit