Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zateplit dům je v této době opravdu hodně důležité. Proto jsem nelenil a v minulém roce jsem si sehnal firmu khttps://messa-invest.cz/ na zateplení domu. Vše uděláno precizně, v termínu a za slušnou cenu. Hlavně prostě to slušné jednání, co se řeklo, tak platilo a to mám rád. 

  • Podívejte se na stránky obchodu https://www.topkraft.cz/ , tedy spíš na jejich eshop, kde najdete spoustu věcí výhodně a taky hlavně skladem. Nabral jsem tam toho opravdu dost a nechal si to poslat. 

  • A kde jste teda materiál nakupoval? Kam by se vyplatilo podívat? 

  • Také jsem se do toho už konečně v minulém roce pustil a hned ted první zimu je to dost znát na topení v domě. Jestli se do toho budete pouštět svépomocí, tak doporučím se podívat online. Tam nakoupíte hodně věcí za mnoohem lepší cenu, než když půjdete sám do stavebnin. 

  • Chystáme se na zateplení našeho domu, který je už starší, ale staticky v pořádku. Tepelné ztráty jsou šílené, a tak ho potřebujeme kvalitně zateplit. Můžete mi poradit prosím, kde nějak rozumně nakoupit manteriál na zateplení a věci kolem co jsou na to potřeba? 

  • Zateplení se dá udělat velmi dobře za dobrou cenu svépomocí. Vím to, protože jsem to dělal. Základem je dobře nakoupit no.  Podařil se mi sehnat výhodně pronájem lešení v Praze od https://leseni.cz/ a materiál na zateplení domu jsem nakoupil taky za velmi pěknou cenu. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit