Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Doporučíte mi někdo nějakou hračku pro 10 letého vnuka? Něco tak do 500 korun? Nechci mu dávat zatím jen peníze, tak bych k tomu chtěla ještě něco koupit. 

    • Ono se to takhle strašně těžko radí. Já jsem kupoval pro syna, který má rád hlavolamy magnetické kuličky, které může skládat do různých tvarů, obrazců a náramků. Měl z toho radost. Okolo 500 se to dá koupit. 


  • Konečně se dnes vyrábí více udržitelných hraček, které jsou v souladu s životním prostředím. Třeba u Antonieema: https://www.antonieemma.cznajdete opravdu velký výběr a určitě tam najdete i přesně ty, které by si vaše děti přály.

  • Nikdy bych to asi neřekla, ale když jsem viděla na listu objednání pro mě k MDŽ položku LEGO, měla jsem hned dětskou radost v očích. S manželem jsme se totiž o legu bavili cestou z práce a já mu líčila jak mě to v dospívání bavilo. Těším se až to dostanu.

  • Tak tohle nebezpečí se určitě, a nebo tedy minimálně doufejme netýká dřevěné dekorace které jsme si do domečku objednali. Dělali jsme to na doporučení mé kamarádky z Ostravy. Dlouhou jsme se sice neviděly ale ta chemie v doporučení mezi námi zůstává.

  •  Dětem jsme kupovali vždy kvalitní hračky, ať to stálo jakékoliv peníze. A nemyslete si, že jsme děti nějak rozmazlovali. To oni byli ti, kteří od mala chodili pro dřevo na zahradu. Já bych se ještě nějak poranila, kdybych šla v zimě na terasu. A představa, že ležím ve sněhu a nemohu se hýbat? No fuj.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit