Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ty triky se najdou hlavně v těch velkých autobazarech. Já osobně bych do AAA nebo Esa už znovu nejel. Nepříjemných zkušeností s nima mám už dost. A snad nikdy jsem z obchodování s nimi neměl dobrý pocit. Vždycky jsem odjížděl s pocitem poraženého. Posledně jsem zkusil naopak malinký autobazar http://www.auto-vykup-praha.cz a byla to rozhodně mnohem příjemnější zkušenost než s AAA a Esa.
    • určitě máte pravdu za praktiky v aaa a esu mažou med a pak se smějí prodají špatné v netechnickém stavu za dobrévlsadtní skušenost protokol mě daly až po úpředání vozu a to mě složilo jaké ta, byly poruchy vady
  • Podle mého názoru velice užitečné rady, díky mockrát. Nedávno jsem potřeboval prodat své staré auto a původně jsem uvažoval nad tím, že bych zkusil oslovit nějaký autobazar. Myslím si ale, že tam bych za něj moc nedostal. Povedlo se mi ale najít tento výkup aut Praha, tak jsem zkusil auto nabídnout jim a musím říct, že jsem byl překvapený kolik mi za něj nabídli. Tolik bych v normálním autobazaru určitě nedostal.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit