Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Potřeboval bych poradit s výběrem notebooku pro syna, kterému je 16. Chtěl bych mu ho dát jako překvapení, ale sám nemám moc tušení podle čeho bych měl správně notebook vybírat? 

    • Máte nějaký rozpočet, jaký by jste chtěl do notebooku investovat? Já jsem kupoval notebook celkem nedávno, ale já si teda nechal doporučit přímo v obchodě, kde jsem kupoval a notebook jsem si také nechal kompletně nastavit a připravit k používání. 

      • Takže jste ho měl v podstatě k zapnutí a připravený k používání? To by se mi také hodilo. Kde jste notebook kupoval? 

        • Kupoval jsem ho z obchodu https://www.comfor.cz/ Můžete se podívat na ceny a nabídku na jejich stránkách. Mají pak případně i pobočky v Praze, Brně a Ostravě.  Je opravdu dobré, že to připravují vše rovnou k používání, člověk s tím pak má minimum starostí. 

  • No, tak to já bych asi do ničeho podobného nikdy nešel i když jsem docela dost veliký fanoušek počítačů, které jsou levné. Proto třeba i často sáhnu raději po nějakém notebooku repasovaném než třeba po novém, protože mi jde přeci jen spíše o výkon, než o nějaký vzhled nebo to,  jestli jsou jeho "střeva" originální či ne... Ale tak, kdo na to má, pořizuje nový a kdo nemá, hledá způsoby. A tak je to v tom našem životě vlastně  úplně se vším.

    • Souhlasím s Ivem repasované notebooky jsou zajímavá volba, ovšem na 700 Kč se tam člověk nedostane :-)

  • To vypadá opravdu zajímavě. To můj notebook byl teda podstatně dražší a dotykový displej nemá. I tak jsem s ním ale spokojená. Teda až na výdrž baterie. Ta už totiž moc dlouho nevydrží. Asi by to už chtělo koupit nový akumulátor do notebooku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit