Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Několikrát se mi stalo, že jsem spokojený nebyl, ale taky musím říct i opak. Třeba v hotelu v Praze https://hotel-upava.cz/ Perfektní servis, luxusní bydlení přímo v centru Prahy. Mají i na internetu fotky z pokojů a okolí, opravdu to vypadá velmi pěkně. 

  • Tak to já už spokojený jsem. Pořád jsem hledal někoho na společné dovolené nebo alespon výlety. Nakonec jsem toho už nechal a začal jezdit sám. Občas jezdím s https://samsonovatour.cz/jednodenni-akce/ , kde se mi podařilo vždy potkat fajn lidi. Clověk se alespon seznámí. 

  • macinan

    No, my na dovolenou většinou jezdíme na vlastní pěst. Letos jsme to měli naplánované stejně, konkrétně jsme chtěli jet na ostrov Brač v Chorvatsku. Dokonce už jsme si tam zajistili i ubytování přes http://www.ubytovanivchorvatsku.cz/brac/ Máme tam jet na konci Července, tak doufám, že se do té doby otevřou hranice. 

    • Dík za tip na to ubytování. My se právě chystáme vydat do Chorvatska koncem června. Letos asi pojedeme autem. Kamarádka ale říkala, že je dobré si tam na auto prý dávat pozor. Prý jim ho minulý rok na dovolené vykradli a že řešit to s místní policií nebylo nic moc příjemného. Právě z tohoto důvodu jsme do auta alespoň tady odtud objednali alarm. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit