Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Díky za článek. Třeba moje žena provozuje svůj vlastní eshop (už asi 3 roky) a pokud se nepletu, tak problémy s nespokojenými zákazníky měla jen minimálně. Spíše naopak. Pamatuji si ale, že teď nedávno mi říkala, že to ve skladu nějak popletli a nějakému zákazníkovi poslali špatnou zásilku. Problém byl hlavně v tom, že měli zboží ve skladu špatně zorganizované. Teď už tam prý mají ale nové policové regály díky kterým je skladování zboží mnohem přehlednější.

  • ivanka386

    Užitečné rady. Díky mockrát. Musím se ale přiznat, že na to, jak často přes internet nakupuji, tak jsem ještě nikdy nic reklamovat nemusela. Přes internet v poslední době nakupuji nejvíc oblečení. Dá se tak oproti nakupování v kamenných obchodech docela dost ušetřit. Zvlášť pokud člověk ví jak používat slevové kupóny z https://slevovykupon.net/

  • Vaše rady mě otravují.Neměl by nás ochránit stát před kdejakými šmejdy?Pokud by se měl prostý občan sám bránit,musel by být v oborech nákupů zboží a služeb erudovaný.T.zn.,že podobné rady nabádají občana ČR,aby získal vzdělání doktora práv,doktora mediciny,stal se inženýrem elektrotechniky,spojové techniky,počítačové techniky,pozemních staveb,pedagogem,psychiatrem,geologem,filosofem,soudcem,bezpečnostním technikem,statistikem,hasičem a v nouzi i porodníkem.Určitě jsem řadu důležitých drobných schopností Čecha opomněl.Ale to nevadí.S důvěrou se obraťte na advokáty.Vše za vás vyřídí.Soud i odborné posudky potřebných profesí.Že na to praskne váš byt ,auto či barák je vedlejší Ten pocit zadostiučinění za to stojí.Právo a jeho vymáhání je tak složité proto,že musí solidně uživit spoustu pijavic.Pijavice si pohlídají,aby se vymáhání práva nezjednodušilo.Vždyť ty zákony připravují jejich kolegové.Dokážu ty pijavice i jejich kolegy pojmenovat.Dokázali byste to i Vy?Hnutí ANO naznačilo,jak by nás tohoto plaku zbavilo.Proto ten frontální útok a kydání hnoje na Babiše.Nezapomeňte na to při podzimních volbách.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit