Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No, abych teda pravdu řekla, tak já zlaté šperky vlastně tolik nemusím. Osobně mám mnohem raději stříbrné šperky. Přijde mi totiž, že právě ty se i mnohem lépe kombinují s různým oblečením a tak. Ale samozřejmě každé ženě vyhovuje něco jiného a má jiné preference. Mám například kamarádku, která je zase opačného názoru. :)

  • Jakmile chce člověk něco kvalitního, tak musí dávat velký pozor, jestli to nebude nějaký padělek. Mně se to taky jednou bohužel stalo. Pak mi dlouho trvalo, než jsem si koupila nějaký nový šperk :-) . Naposledy jsem si objednala nádherný náramek a u něj si jsem pravostí jistá :-) .

  • Přesně tak, můžeme se nechat napálit raz dva. Hlavně si dávejte pozor na to až budete kupovat třeba partnerce nějaký náhrdelník se zlatem. Ono totiž kus zlata může v reálu stát 15 tisíc a zlatnictví vás rádo natáhne o dalších 70 tisíc korun. Oni moc dobře ví jak na vás.

  • Mockrát díky za tip na tu stránku. Koukám, že tam mají docela pěkné šperky. Jestli ale můžu mít jeden tip, tak zkuste mrknout sem: https://www.brasty.cz/sperky Odtud šperky v poslední době nakupuju já a musím říct, že taky spokojenost. :-)

  • macinan

    Tak to já si třeba na zlaté šperky moc nepotrpím. Mnohem raději mám chirurgickou ocel. Teď nedávno se mi například podařilo sehnat jedny moc pěkné náušnice z chirurgické oceli z https://www.piw.cz/ Ty jsem si prakticky hned oblíbila a nosím je skoro pořád. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit