Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hledala jsem delší dobu, ale nakonec jsem našla firmu, která se tím zabývá a prodává kulaté zásuvky i vypínače. Zásuvky a vypínače, které pasují do klasických elektro krabiček. Není tak nutné kvůli tomu nic složitě předělávat. Jsou vyrobené z tvrzeného plastu https://www.kliklap.cz/e-shop/ 

  • Budeme dělat teď kompletně novou elektroinstalaci. Chtěl bych všude dát úsporná světla, ono to pak taky udělá ve výsledku docela dost. Neřešil jste někdo v poslední době? Chtěl bych všude dát kulaté zásuvky a vypínače. Poradíte mi kde je sehnat? 

  • Já jsem nedávno někde četla, že na konečné vyúčtování prý mohou mít vliv i nevhodně zvolené jističe. Přemýšlím jestli by v mém případě nebyla výměna jističů tedy také na místě. Co jsem se tak dívala třeba na toto elektro Brno - https://www.elfetex.cz/storelocator/brno tak samotné jističe nejsou nijak drahou záležitostí. Otázka je, kolik by stála práce atd. Jak to tak vidím, zkusím ohledně toho kontaktovat nějakého elektrikáře a poradím se s ním.

  • Je to fakt, ušetřit se na energiích dá, ale lidi to neřeší, ale přitom jsou ochotni vyrazit přes půl města kvůli produktu, který je levnější o korunu. Jako já se v energiích moc nevyznám, ale když jsem dostal nabídku od xenergie levnějších energií, tak nebylo co řešit a jsem spokojen.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit