Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • O rekonstrukci koupelny mi ani nemluvte. Taky to teď máme za sebou a byla to hrůza. Jsem hrozně ráda, že už to je konečně hotové. Bohužel se to dost protáhlo. Hlavně teda kvůli nedostatku materiálu. Dlouho jsme například nemohli sehnat tu dlažbu, kterou jsme do koupelny chtěli. Pak zase ano, ale ne v takovém množství, jaké jsme potřebovali. No prostě hrůza. Nakonec to ale dobře dopadlo. :)

• Jo, s tou koupelnou to úplně chápu. Jsem moc rád, že my už to taky máme konečně víceméně hotové. Před pár týdny jsme dodělali i novou toaletu. Ještě bych tam ale rád doladil několik detailů. Hodně mi tam chybí například stojan na toaletní papír. Vidím to tak, že právě ten nejspíš koupím tady odtud: https://www.emako.cz/stojany-na-toaletni-papir-2/

• macinan

Přesně z tohoto důvodu jsem ráda, že jsme se rozhodli odstěhovat z města na vesnici, kde jsme koupili starší domek, který postupně rekonstruujeme. Interiér už máme prakticky hotový, teď ještě zbývá venkovní rekonstrukce. V interiéru byla asi nejhorší koupelna, na té bylo šíleně moc práce, protože jsme ji od základu museli udělat novou. Teď už je ale hotová a vypadá milionkrát lépe než předtím. Asi nejhezčí je na ní takové kamenné umyvadlo, které jsem do ní vybrala... :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit