Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ivanka386

    Já se do umění rozhodla začít investovat poměrně nedávno. S tím, že nějaký poradce je k tomu potřeba ale souhlasím. Já mám naštěstí jednoho známého, který mi vždy v tomto poradí. Teď ale řeším to, kam vůbec obrazy doma dát a jak je pověsit. Možná by mi v tom mohly pomoct třeba galerijní závěsné systémy.

    • Můžu se zeptat, kde obrazy nakupujete? Sám bych si svůj byt rád obohatil o nějaké umělecké kousky, ale vůbec nevím kde se dívat. Jediné, co mě napadá jsou různé starožitnictví atd. Třeba tady https://www.antikart.cz/ nemají vůbec špatné kousky, ale budu rád i za jakýkoliv jiný tip. Díky.

      • Zdravím, já většinou umění nakupuji na https://www.galeriedominopraha.cz/ a jsem s nimi naprosto spokojený. Mají opravdu širokou nabídku českých autorů, což je přesně to na co já se specializuji.

  • sanskrybastr

    No, abych pravdu řekl, tak já nikdy moc nad tím, že bych investoval do umění neuvažoval. Nedávno jsem ale sháněl nějaké originální obrazy do svého bytu a ty ceny, za které se dnes prodávají mě docela zarazily. Nakonec se mi ale naštěstí podařilo narazit na tuto stránku https://www.srdcetvor.cz/k/umeni/obrazy/ kde mají moc hezké obrazy a ještě k tomu za super ceny. Koupil jsem si jich hned 5. :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit