Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Většina lidí vám řekne, že chce mít peníze v bezpečí a troufl bych si tvrdit, že je to tak i v tomto případě, kdy jde možná také o finanční negramotnost. Registruji to i v našem rodinném hotelu, který jsme před lety vybavili trezorem od https://www.caretrade.cz/hotelove-trezory/ do každého pokoje a díky tomu, že se jedná o neporuchové zařízení, tak o nich ani nevíme :-)

  • macinan

    No, já osobně jsem teda toho názoru, že v bance je lepší nechávat minimum peněz. Já si například raději peníze schovávám doma. Před časem jsem si kvůli tomu dokonce domů pořídila trezor od https://trezorypraha.cz/ Je sice takový menší, ale pro mé potřeby to bohatě stačí.

  • proč se nevarolizuji příspěvky na mobilitu díky
  • no, ůroky od 0,2 někam k 0,7. Jinak nárust cen skutečný máslo loni 28-35, letos 37 až 45, jablka od 15 do 50, atd atd. takže o peníze přicházíte, at jsou doma či jinde, jinde však na nich vydělávají jiní, takže přicházíte ještě rychleji - poplatky atd
  • Takže matrace bezpečně nahradí běžný účet minus poplatky a spořící účet také.Která banka neumí zhodnotit peníze, které u ní uložíte je absolutně neschopná a nebo jenom krade.
  • Kdo za to může? No přece takové kapacity jako prve dacan Salzmann (ten s tím velkým doutníkem),
    vyžírka Singer, nyní, když už z toho moc nekouká, tak to ti dva Rothschildové pustili vesničanovi Rusnokovi z "výhodu" Slovenska.
  • On ten úrok na spořících účtech cca 0.2 % není žádné terno. Investovat peníze se také moc nevyplatí, protože výnosy nepokryjí ani různé poplatky. Pokud máte peníze doma tak z toho banky nic nemají a to se jim moc nehodí.
  • To je dobrý vtip. Dát někomu svoje peníze a věřit, že bude pracovat do roztrhání těla, aby mně vydělal peníze. Není to špatný podnikatelský záměr, prostě žít z poplatků, ať fond vydělává nebo ne, poplatky si kasíruje. Poplatky neohrozí pohyby na burzách, krize, atd. Tomu říkám dobrý kšeft...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit