Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To jsou ale kecy. 

    Výplata mi jde na spořící účet. 95%plateb platím kreditní kartou, kde mi z každé platby vrací 1%. Kreditku platím přímo ze spoř. účtu. Běžný účet potřebuji pouze na výběr hotových peněz - debetní kartou, případně převod na jiný účet. Udržuji si jeden roční čistý plat a ostatní investuji. Na nic konkrétního nešetřím, pouze kupuji to co opravdu potřebuji.

    • to já jsem si před nedávnem vybral přes https://www.duofinance.cz/sporici-ucty-srovnani spořící účet a taky si posílám část výplaty rovnou na něj. Myslím si, že je fajn si takhle spořit na horší časy, navíc tam mám i nějaké úročení, takže se i peníze částečně zhodnocují.

  • Díky za článek, nám se to šetření zatím bohužel moc nedaří. Teď nedávno jsme dělali nějaké úpravy na domě a ještě jsme si na to brali bankovní půjčku.. konkrétně jsme si ji vybrali tu: https://www.hyperfinance.cz/pujcky/bankovni-pujcky/ :) Nicméně až splatíme, tak bysme mohli taky začít odkládat, ať máme nějakou tu rezervu.

  • Kdybyste ušetřili za několik let za provoz přes sporáky desítky tisíc korun, určitě byste byli rádi za to že byste to měli někde vhodně investované. Toto slovo je však většinou hrubě užíváno v České republice a řada lidí to nebere vážně, bojí se toho rizika. Já ho však podstupuji několikrát do roka a baví mě to.

  • Máte určitě pravdu v tom že kdybych dlouhodobě wimbledon odkládala peníze někam na účet tak bych teď určitě ani neměla problém s tím odjet na   a vůbec nepracovat. Dávám si dost za vinu že jsem v mládí na ty fondy a tak kašlala. Přitom mně to mohlo vynést slušný balík, nemám pravdu?

  • Také jsem se rozhodl spořít, a tak jsem si přes https://www.burinka.cz/stavebni-sporeni/ založil stavebko. Myslím si, že pro mě jako studenta je to jistota, díky které si budu moct našetřit na moje vůbec první bydlení. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit