Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No podle mého názoru je nejlepší si ubytování hledat přímo oficiálně a rezervaci taky dělat třeba přímo na stránkách hotelu. Já jsem si tak už několikrát zařizovala ubytování a vždy bylo vše v pořádku. Třeba posledně v Praze jsem si našla hotel přes internet nejblíž místu co jsem potřebovala. Bydlela jsem přímo v historickém centru Prahy https://hotel-upava.cz/ Super servis, přímo tma restaurace a ubytování opravdu luxusní. 

  • Kdybych si dnes měla vybrat jestli pojedu někam na dovolenou k moři a nebo raději strávím aktivní dovolenou někde na cyklostezce, tak bych si jasně zvolila tu druhou variantu. Je to mnohdy levnější dovolená. Kdo jezdíte na kole tak pro vás mám skvělé výhodnétipy na cyklo dárky

  • Mně se moc líbí, když jedeme s partnerem někam na výlet, tak si bereme každý svůj turistický batoh. Abych udělala moment překvapení na vršku hory, nechala jsem vyrobit placky na batoh a rozhodla se mému milému zprávu o tom, že budeme v rodině brzy tři, oznámit trošku netradiční způsobem. Na tu reakci, kdy mu to došlo, do smrti nezapomenu.

  • Já už ze zásady booking nepoužívám, protože hotelům zbytečně berou hotelům desítky procent z ceny pobytu. Když jsem jel nedávno do Prahy, ubytoval jsem se přímo přes https://www.ubytovny-praha.net/ Vyšlo to o něco levněji a navíc jsem podpořil přímo provozovatele.

  • No, abych pravdu řekla, tak já už přes Booking ubytování pouze vybírám, ale nezajišťuji si ho pří mo přes něj. Myslím si, že mnohem lepší je zabookovat si ubytování přímo na stránkách konkrétního hotelu/hostelu. Právě takto jsme to tyto prázdniny dělali s mužem, když jsme si dělali výlet do Prahy. Konkrétně nás tam ubytoval tento hostel - Akat. Přímo na jejich stránkách to ubytování vyšlo o něco levněji, než přes Booking.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit