Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Máte pravdu v tom že štěstí se dá koupit hlavně v tom pokročilejším věku kdy třeba ještě chcete chodit nebo jezdit do přírody, ale tělo vám na to už  nestačí. Právě proto jsme si s manželem pořídila elektrokola a máme radost.

  • S tím článkem se částečně ztotožňuji, ale zase na druhou stranu ze své vlastní zkušenosti musím říct že jakmile jsem si sama našla vlastní první brigádu, tak jsem byla mnohem více naplněna štěstím. Přece jenom jsem si sama mohla koupit štěstí za peníze.

  • Podle mě nám dnes taková česká krypto směnárna nabízí možnosti jak opravdu rychle zbohatnout. Třeba dogecoin a nebo xrp pořídíme dnes už pouze za asi deset korun. Podívejte se kolik stojí btc (statisíce kč). Co když to musk zapromuje a bude to také 40 tisíckrát dražší než teď?

  • No tak to si ale třeba vůbec nemyslím. Peníze nejsou rozhodujícím faktorem v životě, jen co je pravda. Je pravdou že když se třeba poradíte s nějakým odborníkem přes sport o tom jak vybrat boxovací pytel tak se vám z těch částek zamotají oči, ale není to vždy rozhodující.

  • Myslím, že to je diskutabilní. Pokud máte v oblibě nějaký koníček na který třeba potřebujete výbavu, určitě by se to dalo považovat za to, že si koupí této výbavy kupujete štěstí. Sám jsem si nedávno kupoval novou lezeckou výbavu za super cenu díky slevovému kuponu z http://kuponozdroj.cz/ a musím říct, že to ve mně také vyvolalo obrovský pocit štěstí.

    • struzzo

      Ano, taky si myslím, že je to u každého člověka jinak. A jako to, jak tady uváděli ty konkrétní částky, to mi připadá směšné. Nedá se to takhle zobecňovat. Samozřejmě, že peníze jsou k životu potřeba, ale nejsou všechno. Navíc co teprve když si člověk musí vzít půjčku. To necítí štěstí, ale spíše závazek.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit