Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Už podnikám nějaký ten pátek, takže mám za sebou i pár krizí a musím říct, že všechny jsem přečkal bez větší ujmy. Myslím si, že velkou zásluhu na tom má mimo jiné i správné finanční řízení ve firmě. To je podle mě jedna z věcí, kterou hlavně začínající podnikatelé často podceňují. A právě to je chyba. 

  • ivannavratil386

    Já s podnikáním začínal právě v době krize a nebylo to zrovna jednoduché. Naštěstí jsem se z toho ale dostal. Je ale pravda, že několikrát jsem si musel peníze na podnikání půjčit. Část z nich jsem investoval i do propagace své firmy. Konkrétně jsem za ně nakoupil takové ty projektory na projekce loga mé firmy, které rozmisťuji na různých akcích atd. 

    • To je pořád dokola. Z krize do krize. My jsme se ženou měli před covidem v plánu si otevřít restauraci. Dokonce už jsme do ní měli nakoupené i veškeré gastro vybavení od https://www.atfornax.cz/ Bohužel jsme ale nestíhali otevřít včas a celé se to posunulo. Nakonec kvůli covidu asi o dva roky. Teď už otevřeno máme a zatím se nám naštěstí daří. :)

  • To máte pravdu a neplatí to jen v podnikání, ale také v osobním životě. Pamatuji si, když nám jednou přišel nedoplatek za vodu v řádu desetitisíců.. dřív bych se kvůli tomu asi složila, ale tentokrát jsem si řekla, že to prostě zvládneme. A to se taky stalo, sice nám s tím v tu chvíli pomohla nebankovní půjčka, ale tu se nám podařilo v termínu bez potíží splatit :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit