Podnikatelský inkubátor vám pomůže v začátcích podnikání
-
Začátky podnikání nejsou opravdu vůbec jednoduché. Naštěstí se mi podařilo začít bez úvěru. Potřeboval jsem například i rychle a levně firemní razítko, které jsem si objednal online https://.colop.cz/printer-line
-
Jo, tak z toho mám radost, že se tady u nás také začíná dělat něco podobného... Já jsem se nedávno s manželkou také rozhodl začít trochu podnikat a hodně nám pomohla při našem zaměření i tato služba, která nám na náš eshop přivedla rezervační systém, což je taková menší díra na trhu :) V Česku těch systémů totiž moc nefunguje...
-
O něčem takovém slyším poprvé, nicméně si myslím, že nápad je to určitě dobrý. Škoda, že v době, kdy jsem začínala s podnikáním nic takového neexistovalo. I tak se mi ale podnikání podařilo rozjet a daří se mi. Konkrétně mám svůj vlastní internetový obchod. Je ale pravda, že díky koronaviru mi trochu ubyli zákazníci. Přemýšlím tedy nad tím, že bych si zkusila zaplatit nějakou propagaci na internetu. Jako ideální se mi jeví například publikace PR článkův různých internetových magazínech. Myslím si, že díky tomu by se o mém obchodě lidé mohli dozvědět.
-
Myslím si, že je super, že něco takového existuje. Když jsem se svým podnikáním začínal, tak moc takových programů bohužel nebylo. Je ale pravda, že tehdy se mi úplně náhodou podařilo dosáhnout na příspěvek na podnikání od státu. To mi hodně pomohlo, protože jsem si za to mohl dovolit nakoupit šroubové kompresory do výroby, které jsem potřeboval, aniž bych si na to musel půjčovat.