Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • joskadevatej

    No, nevím teda jak je to v jiných částech republiky, ale třeba u nás na východní Moravě není zrovna jednoduché nějakou slušnou práci sehnat. Mně samotnému to trvalo skoro dva roky. Člověk si může každý den hledat třeba "nabídka práce Valašské Klobouky" ale stejně mu moc nabídek nevyjede. 

  • http://248.cz/
  • Jeno pár hloupých jedinců jako já, se řídí heslem, že: demokracie je hnutí, kterénás nutí, pracovat s chutí až do zdechnutí.
  • Vo co jde? Máme kapitalismus tak si ho užíváme. Nevím proč bych chodil do práce a dělal někomu otroka aby si za moje mozoli užíval.
  • tadyv tomto bezohlednem absurdistanu se nezamestnanym proste nevyplati pracovat za osm tisic čistyho protože to je dusledek nenažranych podnikatelu kteři by lidem klidně mohli davat minimalni mzdu patnact tisic to by si ale museli trocha ubrat u sebe to se jim však nelibi tak se budou vymlouvat že to nejde ale jde jenom se musi trocha chtit věřte tomu že za 15000 by už většina nezaměstnanych pracovat šla ale jak pišu to by se v prve řadě muselo zmenit myšleni podnikatelu a o tom to vlastně je
  • Pokud město nemůže normální cestou zaměstnat lidi,to znamená dlouhodobě ,nejenom na nějakou pochybnou brigádu, tak je asi chyba také u nich samotných.
    A to za 1/ práce jako brigádník je nejhůře placená práce,pro lidi jenž musí živit svoji
    rodinu / tato práce je vhodná pro studenty,popřípadě pro osoby kteří již mají HPP a chtějí si přivydělat -pak tato práce má smysl. 2/ Pokud je pracovní činnost dobře honorovaná a ne, nějakým 8-9 tisíci korunami hrubého,tak se samozřejmě , za tak nízkou mzdu se vůbec nevyplatí pracovat. A důvod je tento: úhrada za nájem,elektriku,vodné a stočné je na výsledné hrubé mzdě Vašeho úřadu. Na jídlo a oblečení a úhrada školného jaksi není. Až budete platit alespoň 15 tisíc hrubého, tak budete mít zájemce o práci a to na HPP celoročně.Nehledě na tu skutečnost,že práce jako brigádníka má celou
    další řadu nevýhod pro zaměstnance. Tak je to.Není to v lidech ,ale ve Vás. *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit