Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na stěhování po Brně jsme si najali chlápky z stěhování Brno. Prvně jsem chtěla poprosit pár kamarádů z firmy, ale pak jsem si říkala, že je přece nebudu po práci ještě více unavovat. Každý má svou rodinu a chce se jí věnovat. Od toho jsou potom specializované firmy, které se námahy nebojí a jednou z nich jsou právě zmínění stěhováci.

  • Já bych se teda určitě za prací jen tak nestěhovala. Jedno stěhování máme teď nedávno za sebou a abych pravdu řekla, kdybych věděla jak náročné to bude, tak bych do toho nešla. Naštěstí jsme to ale zvládli a nové bydlení už máme zařízené. Nebýt ale této firmy, tak by to celé trvalo podstatně déle. 

  •  Stěhoval jsem se z okraje Prahy do jejího centra. I když jsem říkal, že to nikdy neudělám tak to dojíždění je opravdu za trest. Při stěhování jsem si najmul firmu  http://www.uklidmleziva.cz/stehovani.php , která se postarala kompletně o vše. Při stěhování se nic nepoškodilo a nebylo se problém domluvit na termín, který by mi vyhovoval. 

  • Právě stěhování za prací mě před nějakou dobou potkalo a musím říct, že doufám, že teď už se zas dlouho nikam stěhovat nebudu. Bylo to docela náročné. Za to může hlavně to, že jsem si vše zařizoval sám. Ještě štěstí, že jsem si na stěhování pronajal dodávku od https://www.tircentrum.cz/ Kdybych měl vše převážet svým autem, tak bych se z toho asi zbláznil.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit