Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je pravda, že bydlení rozhodně není levné a levnější asi ani nebude. No každopádně nám už se koupě podařila a teď zvažuji, kde se nám vyplatí nemovitost pojistit. Zajímalo by mě, jakou máte zkušenost?

    • Jestli zvažujete, kde se vám vyplatí nemovitost pojistit, tak bych doporučil omrknout online srovnávač pojištění, kde si pojištění můžete porovnat velmi rychle. Když se vám bude některá z nabídek líbit, tak si pak pojištění můžete i rovnou online sjednat. Je to jednoduché a můžete na tom opravdu dost ušetřit. Není se čeho bát. 

      • Řekněte mi teda prosím, jaký online srovnávač pojištění to myslíte? Na co bych se to měl přesně podívat? 

        • Pojištění se vám vyplatí porovnat na online srovnávači pojištění https://www.klik.cz/ Doporučuji se podívat, můžete si tam vybrat pojištění, které chcete srovnat na úvodní stránce a pak vyplnit základní údaje. Když se vám pak bude některá z nabídek zamlouvat, tak si potom pojištění rovnou online sjednáte. 

  • Můžete mi někdo prosím říct, kde se při stavbě svépomocí dá dobře sehnat materiál ke stavbě? Vše co je potřeba? Je třeba dobré zajít někde do stavebnin a říct, že tam budete dělat velký odběr a dohodnout si nějakou slevu třeba? 

    • Také jsem tak cca 80 procent dělal svépomocí. Jestli chcete poradit, tak bych doporučil se podívat na https://www.topkraft.cz/ Tam dokážete najít opravdu perfektní ceny a hlavně také zboží skladem, a to je opravdu dost velké plus, to se mohu rovnou přiznat. budete toho při stavbě potřebovat nakoupit opravdu hodně, takže je dobré přemýšlet kde a za kolik nakoupíte. 

  • No musím se vám pochlubit. Nejen že jsem v Praze ještě sehnala byt za 110 korun za metr, ale ještě jsem manželovi výhodně na narozeniny koupila nové rybářské potřeby. On teda nebyl moc nadšený, ale zase na druhou stranu říkal, že by si to sám asi nekoupil. Čili jsem si všimla že je vlastně rád, že to takto má.

  • Novostavby i starší stavby budou zdražovat pořád. Proto jsem také pořád tlačila na manžela, aby se naše bydlení vyřešilo co nejdřív. Podařilo se nám nechat si postavit úsporný rodinný dům z keramického betonu. Vše nám zařídila firma https://keramickedomy.com/ , a to i včetně stavebního povolení bez našich starostí. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit