Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jakmile se k něčemu takovému jako společnost uchýlíme tak se nám tady asi ale opravdu bude žít lépe. Já to pozoruji na sobě že jakmile se naše plastové jezírko naplní vodou z obnovitelných zdrojů tak máme hroznou radost. Je to takový poccit který zažívá hlavně západní civilizace.

  • Také jsem o tom už začala hodně přemýšlet a začala jsem kupovat od místních a okolních pěstitelů na farmářském trhu v Praze https://ceskyfarmarskytrh.cz/ Jednak je zelenina úplně jiná, mnohem chutnější a lepší, ale také člověk alespoň ví, že to není nic stříkaného. Kupuj na trhu ovoce, zeleninu i mléčné výrobky a domácí produkty. 

  • Díky za článek. Já se teda snažím si všechno pěstovat sama. V poslední době s tím mám ale docela problém. Jednak je docela sucho a druhak půda na naší zahradě trpí erozí, takže se tu bohužel ničemu nedaří. Přemýšlela jsem jak to vyřešit a zatím to vypadá tak, že vsadím na takovou tu protierozní textilii jako mají tady https://www.agrotex.cz/katalog/cz/zbozi-2/prirodni-protierozni-geotextilie Doufám, že to pomůže.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit