Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je otázkou, jestli třeba takové vertikální zahrady v pracovním prostředí nezvednou lidem náladu a tím pádem se jejich pozitivní myšlení neprojeví také na pracovním výkonu. Je potřeba se někdy zamýšlet i za roh. Toto nenapadne každého, ale může to mít celospolečenský užitek pro společnost.

  • No to tak!. Ještě by po mně v kanceláři mohli chtít postel 180x200 ne? Ti lidi dnes opravdu neví jak překonat lenost z minulého století. A to jsem si myslela že náš národ se vzchopí a bude budovat nějaký ten kapitalismus. Kdepak, opět jsem se spletla. Je to větší lenoch než ten druhý.

  • To teda teda. Ta představa že mně někdo platí za to že spím je opravdu skvělá. To je podobné jako když někomu pronajímáte byt, že? Já třeba na spaní potřebuji mít  hlavně kvalitní povlečení a pak také zastíněný prostor. Tím myslím aby třeba měl člověk absolutní tmu, rozumíme si?

  • To je moc pěkná představa. Líbilo by se mi, kdyby moje práce měla takové benefity jako je nejen možnost se jít propsat, ale celkově relaxační zónu. V minulé práci na call centru jsme třeba měli i místnost, kde byl boxovací pytel. Někdy se člověk potřeboval vyřádit po některém zákazníkovi.

  • Já si našel hodně věcí na spaní na firemnikrabicky.cz. Pak jsem se zeptala ještě kamarádek jestli neví o něčem co by mně se spánkem pomohlo a pak jsem se rozhodla si hodně věcí objednat. Jsem takový ten tip že jdu až po ověřených věcech, víte?

  • I u nás v práci se teď začalo více řešit osvětlení a celkově zatemnění místností. Měli jsme totiž průzkum a zjišťovalo se, že mnoho IT pracovníků v práci raději zůstává do pozdních nočních hodin, než aby se bavilo s manažery přes den. Proto se jim do kanclů pořídily látkové žaluzie.

  • Jednou se mi podařilo usnout v práci..a co jsem neměla, sen o válce. Nevím, jestli to bylo upozornění, ale v práci už nikdy nespím (dělám v kanceláři) :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit