Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Auto z dovozu se nevyplatí z jednoho důvodu, a to je záruka. Když si dotáhnete ojeté auto z dovozu, tak prostě pak žádnou záruku už nemáte. Když člověk chce koupit prověřené ojeté auto, tak ideální je u nás z většího autobazaru. Já jsem kupoval auto z https://www.aaaauto.cz/ prověřené cébií, se zárukou a jezdíme s ním denně x desítek kilometrů spokojeně. 

  • Máte někdo zkušenost prosím, jestli se ještě vyplatí uvažovat o autě z dovozu? Co myslíte? A kam se případně podívat? 

  • Já jsem naopak nedávno své staré auto prodával. Celkem jsem koukal kolik jsem za něj nakonec dostal. Je ale pravda, že nalítáno tolik nemělo a celkově bylo v hodně dobrém stavu. Navíc jsem s ním ještě před prodejem zajel sem, kde se postarali o to, aby byl interiér i exteriér ve 100% stavu. To taky hodně pomohlo si myslím. 

  • Zrovna nedávno jsem někde četl, že teď jsou spíše populární ojetiny. Osobně se tomu ale moc nedivím. Pokud si auto například neberete na leasing, tak si jej za hotové jen málokdo může dovolit. Zvlášť při těch dnešních cenách. Osobně jsem si zatím vždy kupoval bazarové auto a ani jednou jsem s nákupem neměl problém. Jen je dobré si předem zjistit, jestli jsou na daný model dostupné různé autodíly, protože u ojetiny se případným opravám dříve či později nevyhnete. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit