Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No a sociální pracovníky raději do přehledu ani nedali. Musí mít VOŠ nebo VŠ a mzda je úplně směšná. Nejhůře placení vysokoškoláci nejsou učitelé, ale právě sociální pracovníci.
    • Nevím které sociální pracovníky máte na mysli.Pokud by se jednalo o pracovníky všech těch zbytečných dobros.rných neziskovek,to by bylo jedině správné.Pokud jde o zaměstnance sociálních ústavů,domovů důchodců a penzionů,pak s vámi souhlasím.Kdo nepoznal co to obnáší,tak není schopen ohodnotit.
  • Tak prodavači mají podle nich 15 000? Zajímavé, dělám ve velkém obchodním řetězci a mám max. 12 000...
  • 26.000,-Kč průměrné mzdy si v okrese Česká Lípa vydělá většina lidí za 3 měsíce,že už na nic nezbývá to nikoho nezajímá.Tvrdě makej a drž hubu za dveřmi čeká dalších 50 lidí,pokud se ti to nelíbí,to je krédo českých podnikatelů a zaměstnavatelů.
  • Nuž co dodat, imigranti dostávají na osobu kolem 18 000,- Kč, no a důchodci musí vystačit třeba s 9 400,- Kč, je to „nářez“ zaplatí nájem, vodu, elektřinu, plyn, popelnice a poplatky za rozhlas a televizi, boty se při šetrném zacházení, nechají nosit i po 5 letech, a oblečením v módním střihu 90 let minulého století vypadá "šik". Ovšem vláda je v názoru, že ti důchodci žijí na úrovni, proto nedá ani těch 600,- Kč v únoru 2016. Ale nevýrobní sféra dostane s účinností od ledna 2016 přidáno o 3,5 %, a co teprve sudí, a poslanci nebo ministři, ti si přidávají díra nedíra pořád, se natírá.

    Návrh rozpočtu, který bude na nadcházející schůzi řešit Sněmovna, počítá vedle růstu platů i s navýšením počtu zaměstnanců státu.

    Nejvíc by měly růst platy ve skupině státních zástupců, a to o 6135 korun měsíčně průměrně na 94 123 korun. Vojáci a příslušníci bezpečnostních složek by si měli přilepšit o 1678 korun na 32 840 korun. Celkem si platy zaměstnanců státu vyžádají proti letošku téměř o deset miliard víc a stát na ně vynaloží 149,1 miliardy korun.

    Proti letošnímu schválenému rozpočtu by se průměrný plat zaměstnanců státu měl zvýšit o 4,2 procenta, z toho na úřadech by měl růst o 5,8 procenta. Pro podnikatelskou sféru předpovídá Česká národní banka růst mezd v příštím roce o 4,6 procenta.

    Po tomto uvažuju, že se asi vetřu v Německu mezi migranty, tam v tom nedělají rozdíly, skoro všichni sou Syřani, jsou bez dokladu a stačí dělat němého.
  • Podle týhle tabulky bych měl brát dvojnásobek. Lepší takový věci vůbec nečíst. *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit