Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zajímavý článek. Abych ale pravdu řekl, tak mi příjde, že v dnešní době je půjčit si peníze snadnější, než kdy dřív. Právě z tohoto důvodu se podle mě také spousta lidí dostává do dluhové spirály, která nemá konce. Sám jsem jednu dobu měl také záznam v registru dlužníků a nebylo to nic příjemného. Pokud by čirou náhodou někoho zajímalo, jak zjistit, jestli v registru také nemá záznam, tak doporučuji mrknout sem: https://www.financnipomocnik.cz/hledate-registr-dluzniku-k-nahlednuti-vime-zjistit-sve-zaznamy/

  • Taky si myslím, že v dnešní době je to až směšně snadné. Zvlášť díky všem těm nebankovním institucím. Právě od jedné takové nebankovní instituce si teď půjčoval můj manžel. Ten potřeboval peníze na nové šroubové kompresory do firmy. Z vlastní kapsy by bohužel něco takového nebyl asi schopný zafinancovat, no.

  • Já jsem se také zajímala dříve o to kde jenom by si vlastně mohla půjčit nějaké peníze, ale teď už jsem se dostala do té druhé roviny kdy mně zbývá více peněz a vlastně já sama můžu peníze nabízet. Čili jsem se pustila do investice do půjček a moc mě to baví.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit