Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • absolutní nesmysl!!!
    v prvé řadě si nepůjčovat na nesmysly jako dovolené, či pračky, televize!!!
    Lidé nechápou, že vlezou do spirály, je fantastické, mít věc za tisícovku, když stojí dvacet bez čekání, jenže to přeženou, příklad místo televize za 5tis si koupí za 25tis a další a další nesmyslné půjčky na kávovary a pod se nakupí, pak onemocní, či operace, dva tři měsíce nemocenské, konsolidace půjček, zase nemají z čeho splácet a jsou v háji, najednou je u dveří exekutor!!!
    všiváci v bankách vám tohle neřeknou!!!
    vše vypadá krásně, jenže se to zadrhne a dluh se nakupí a končí to bezdomovci, alkoholiky, sebevraždani, nebudte blázni!!!
    půjčky maximálně hypo na barák či byt, když je nejhůř, dá se prodat za slušnou cenu, ne přes exekutora!!! to už je logicky pozdě
    uvědomte si, že telka za 25 se po roce prodá za směšných 5tis!!!
  • ivannavratil386

    Mockrát děkuji za článek. Vůbec se nedivím tomu, že možnosti konsolidace půjček využívá stále více lidí. Myslím si, že pro lidi, kteří mají "na krku" více půjček je to skvělý způsob, jak zmenšit finanční zátěž. Sám jsem možnosti konsolidace půjček v minulosti už několikrát využil a vždy se mi to vyplatilo.

    • Souhlasím s vámi. Sama mám jednu kamarádku, která ještě nedávno byla až po uši v dluzích. Právě až konsolidace všech půjček jí pomohla se z nich dostat. Myslím si, že kdybych se někdy dostala do podobné situace, tak bych možnosti konsolidace také využila.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit