Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • rybar

    Ted se krátký lístky ruší, tak že by to postihlo i tohle??

  • Je dobře, že se nebude muset člověk ničím prokazovat. Přijde mi, že jsou v dnešní době, která se specifikuje jako doma internetová a doba informací, stále málo propojené databáze. Já rybařím jen jako hobbík, nemusím u toho strávit věčnost. I proto si s sebou beru hlásiče záběru, které mi přítel pořídil jako dárek z https://www.sportcarp.cz/rybarske-vybaveni/signalizatory-zaberu/ 

  • Ono to není taková výhra, lístek jen na třicet dní a povolenka k němu vyjde jako normálního rybáře na rok:

    https://aktivni-rybolov.cz/jak-ziskat-rybarsky-listek-bez-zkousek-se-to-prodrazi/

  • sanskrybastr

    Musím říct, že pro mě je to vlastně celkem pozitivní zpráva. S rybařením teprve začínám, takže zrovna pro mě je úplně ideální, že si mohu za rybářský lístek pouze zaplatit a nemusím žádné zkoušky dělat. 

  • Jak tak koukam, tak ministerstu zemedělství nestačí, že zničilo veškeré zemědělství v ČR, ale také se chce jestě postarat o to, aby vyplenili těch posledních pár ryb co zbyly v našich řekách. Je to až neuvěřitelné. Tohle nemůže skončit jinak, než že naše řeky a státní rybníky budou prázdné, protože všichni této změny budou samozřejmě zneužívat a budou si brát i hájené ryby, ryby, které nemají míru a více než 2 ušlechtilé ryby za den. To ministersto zemědělství musí být opravdu plné bezmozkových hovat. To je jako kdyby ministerstvo dopravy řeklo, že kdejaký vobejda si může zajít na obecní úřad a pouze na předložení občanského průkazu, že chce řidičský průkaz i přesto, že nikdy v životě neřídil motorové vozidlo a i přesto, že nezná pravidla silničního provozu. To je naprosto to samé. U obou těchto skutečností musí mít dotyčná osoba jisté znalosti a dovednosti. To jsem zvědavý, jestli ministerstvo zemědělství také bude doplňovat ty ryby, které tam teď začnou v gigantickém množství mizet díky jejich stupidním výmyslům. To opravdu nemůže dělat ministra zemědělství někdo, kdo nemá v hlavě totálně nasráno ? To jsme na tom opravdu tak špatně, že tam musí být taková hovadka ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit