Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jaké ojeté auto mi doporučíte s rozpočtem tak do cca 250 tisíc? Po čem se tak dívat pro mě a dceru? 

    • Kupoval jsem superba. Velmi pěkný kousek s nízkým nájezdem jsem našel v autobazaru https://www.aaaauto.cz/ Auto, které jsem koupil ze zárukou, ale také prověřené přes cebii. Jezdím s ním každý den větší nájezdy a vše v pořádku. 

  • My už máme objednáno a nějakou dobu čekáme na nové auto. Je to naše úplně první auto, a tak přemýšlíme o účinné ochranně laku. Která autokosmetika nebo přípravky na lak ho dokáží pořádně ochránit? 

    • Pokud chcete auto opravdu ochránit, tak je lepší se na autokosmetiku vybodnout. Lépe vždy funguje ochranná fólie na lak. 

      • A to je co přesně? To je potom přes lak přelepená nějak fólie? To tam vydrží i třeba v myčce? Nezmění to barvu auta? 

        • Do myčky s tím můžete, ale ne moc často. Ono to ani není potřeba, protože auto je díky fólii pořád lesklé. Nechávala jsem dělat ochrannou fólii na auto od https://www.foliaset.cz/polep-ochranne-folie Mají na stránkách pak případně i nějaké fotky. Vypadá to úžasně. 

  • troooujle

    Super! Jsem ráda, když se logo značky nějak vyvíjí a hlavně, když to vypadá dobře. U Škodovy věřím, že to je dobrý nápad a vědí, co dělají. Já mám značku Škoda v oblibě a doma mám již druhou a jsem spokojena. Jen jsem musela nedávno kupovat některé originální díly Škoda, ale vše se vyřešilo díky https://www.cbdily.cz/ . Potřebovala jsem na své auto novou spojku a převodovku. Známý mi provedl opravu a už zase jezdím.

  • V dnešní době to není nic zvláštního. Změna loga je dnes pro firmy na denním pořádku. Snaží se vypadat pořád moderně a jít s dobou. Grafický návrh loga vám dnes udělá skoro každý. Je taky o to těžší najít někoho, kdo to dělá pořádně. Škodovka si určitě musela najmout nějakého profesionála, nevěřím, že by to svěřili nějakému amatérovi. 

  • Tak to je tedy pro mne opravdu zajímavá novinka. Já jsem se tedy o ty auta nikdy moc nezajímal, ale od té doby, co jsem si potřeboval pořídit nový akumulátor do automobilu, tak mne něco jakoby osvítilo a já jsem díky tomu tak mohl zjistit, že to vlastně není až zas tak hrozný a je to i docela dost zajímavý téma :) 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit