Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jo taky u nás vede škodovka, taky máme doma už třetí auto od nich. Ze zahraničí se to nevyplatí hlavně proto, že jakmile přejedete přes hranice, tak už pak vlastně nemáte žádnou záruku. Za mě je tedy mnohem lepší koupit ojeté auto u nás z většího autobazaru, kde dostanete vlastně i nějakou záruku na něj. My máme dvě ze tří aut kupované z autobazaru https://www.aaaauto.cz/ Podařilo se nám tam totiž natrefit na moc pěkné kousky s nízkým nájezdem kilometrů. 

  • Dobrý den, už dlouho se díváme po škodovkách na inzerátech a napadlo mě, jestli se ještě v této době vyplatí kupovat auto ze zahraničí? Co myslíte? 

  • Mám zkušenost se srovnávačem pojištění https://www.klik.cz/ Je to jednoduché, takže si můžete během chvíle a na pár kliknutí porovnat vlastně nabídky všech pojišťoven. Pojištění se pak dá vyřídit online z domu přímo přes srovnávač nebo můžete využít i možnost sjednání pojištění po telefonu. 

  • Tohle mě teda nenapadlo. Kam se mám podívat na srovnávač pojištění? Se kterým máte teda dobrou zkušenost? 

  • Zkoušel jste se dívat na online srovnávač pojištění? Můžete tam během pár kliknutí najít výhodně pojištění. Vyplatí se to, protože porovnání je zdarma, a tak na tom vlastně můžete jen ušetřit. 

  • Budeme letos kupovat ojetého superba. Už jsem se tak nějak začal i dívat po tom co vybrat. Můžete mi někdo poradit prosím, kde pak sehnat výhodně pojištění na auto? 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit